Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Τράπεζα Τροφίμων » συγκέντρωσε τρόφιμα για τις 180 οικογένειες

Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 έξω από 4 Σούπερ Μάρκετ ο Σύλλογός μας «Αίγινα Εθελοντής» συγκέντρωσε 2,5 τόνους τρόφιμα που θα διατεθούν στις 180 οικογένειες της Αίγινας που έχουν ανάγκη.
Άλλη μια επιτυχημένη κίνηση επιτεύχθηκε χάρη στην Αγάπη του κόσμου… Την Αγάπη σας,
που εκφράστηκε με κάθε δυνατό τρόπο. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας ήταν πολύ θερμή όπως πάντα!
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Ίδρυμα «Τράπεζα Τροφίμων», που για δεύτερη χρονιά παρότρυνε και υποστήριξε την προσπάθειά μας.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές, μικρούς και μεγάλους, που ξεπέρασαν τα 50 άτομα. Κάποιοι από αυτούς ήταν εκπρόσωποι των Συλλόγων:
Φωτογραφικό Εργαστήρι, Ναυτοπρόσκοποι Αίγινας, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «ΚΟΣΜΟΣ», Μάγδα Μαρίνη, Σύλλογος Γυναικών Αίγινας και Παναιγιναϊκός. Ευχαριστούμε επίσης τον ηλεκτρονικό Τύπο για την στήριξή του.
Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι όταν υπάρχει αγάπη και κοινός στόχος για κάτι καλό η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!

000203040506070809010

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

040trapeza-trofimon-00ομαδάρα

Posted in Δράσεις - Εκδηλώσεις.